Domov

 

 Knjigo lahko naročite na sledeče načine:

 Dostava naročene knjige na naslov v Slovenijo je vključena v ceno knjige.

 V ceno knjige je vključen DDV.

 

Plačilo po predračunu

Podatke o banki dobite, ko opravite nakup knjige na način - po predračunu. Podatki se nahajao na predračunu v  priponki elektronskega sporočila, ki ga prejmete ob nakupu v pdf obliki.

Dobavni rok

Knjige boste prejeli predvidoma v roku 4 delovnih dni od plačila po predračunu ali v roku 5 delovnih dni ob naročilu po povzetju. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili.

Stroški pošiljanja

Slovenija – Znotraj Slovenije ne zaračunavamo stroškov pošiljanja ne glede na vrednost naročila.

Dostava izven Slovenije – Za izračun stroškov poštnine za dostavo v druge države prosimo pišite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in poslali vam bomo informativni predračun, odvisno od velikosti in teže paketa.

Dostava na drug naslov

Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le predračun in račun. Če bi poslali na več naslovov nam prosim pišite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in bomo uredili tako. Kontaktirajte nas. Z veseljem vam bomo pomagali pri vaših željah in vprašanjih.

Pogoji vračila

Izdelek lahko vrnete v nepoškodovanem stanju v roku 8 dni od prejema in vrnili Vam bomo denar. Za naslov za vračilo nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                        

Format 28 cm × 20 cm,
trda vezava, barvni tisk,
465 strani, 125 slik