Domov

Elaphe pogonske tehnologije

Elaphe pogonske tehnologije je visokotehnološko podjetje, ki razvija pogonske elektromotorje za električne avtomobile. Pred več kot desetimi leti smo se vprašali, katero področje je vredno vložka časa, kreativnosti, energije in ambicij ter stopili na to pot. Skupaj z Andrejem Detelo smo nadgradili njegove prve vizionarske rezultate na področju napredne pogonske arhitekture z elektromotorji, ki se vgradijo neposredno v kolesa električnih vozil. Pri delu združujemo natančen znanstveni raziskovalni pristop, tehnološko znanje, kreativno razmišljanje in pošten odnos do narave ter poslovnih partnerjev.

                                                        Elaphe pogonske tehnologije

Električna vozila so v že zelo dovršeni razvojni fazi, največ dela v prihodnje pa bo z razvojem proizvodnih postopkov. V Elaphe smo naredili že več kot petdeset elektromotorjev in deset električnih vozil, prodajamo pa jih strankam po celem svetu. Sodelujemo z najrazličnejšimi domačimi in tujimi partnerji ter odpiramo poti novim rešitvam. Za globlje raziskovanje na področju bazične znanosti se vedno odpirajo še nova področja in sintropija je vsekakor ena izmed njih.

Ker berete te vrstice, vemo, da si delimo del ambicij in pogleda na svet. Verjamemo, da boste v knjigi Sintropija našli še mnoge nadaljnje odgovore (in tudi nova vprašanja). Upamo, da bo tudi naša založniška vloga pripomogla k razširjanju znanj na tem področju.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                        

Format 28 cm × 20 cm,
trda vezava, barvni tisk,
465 strani, 125 slik